Manden der glemte sig selv

Manden der glemte sig selv

Sjov roman, 2019

Arne er en ret almindelig mand, og så alligevel ikke. Han har i hvert fald en hobby som de færreste har, og så har han ualmindelig plat humor. Bogen her starter en sneklædt dag i slutningen af november, hvor Arne skal købe et juletræ.

Og den slutter godt en måneds tid senere, hvor han blandt andet har spist et par klejner sammen med sin kone, sat en formentlig skyldig bag tremmer og haft en dag så ubehagelig, at den har prikket til hele Arnes forestilling om sig selv og sit liv.

Sådan cirka lyder handlingen. Måske synes du, min bog er fantastisk sjov og underholdende. Måske bliver det en af de dårligste bøger, du nogensinde har læst - i så fald kan du glæde dig over, at den kun er 140 sider.

”Jeg føler mig virkelig godt underholdt”

dinboganmelder.dk

”Arne er beskrevet fuldstændigt fantastisk”

catsbooksandcoffee.com

”Jeg glæder mig til at læse mere fra K.B Assenholm”

Mulles bogblog

”Den er så morsom. Fabelagtigt godt skrevet.”

Mette Klausen @vegetarblog

”Enten er det ikke sjovt, eller også er der noget galt med min humoristiske sans”

Drustrups bogblog

”Jeg var færdig af grin allerede på de første sider”

Christina Simonsen @bogdammen

”Jeg glæder mig til efterfølgeren”

sannebogorm.dk

”Det var en fornøjelse at følge Arne og hans sjove tankegang”

Julies bogblog

”Bogen gav anledning til flere grineture”

Katrines bogreol

Hvor er de andre bøger?

Der er kun én bog indtil videre, men jeg er i fuld gang med en opfølgning, hvor du kan læse mere om Arne. Er mængden af hotdogs mon den samme som i bog nr. 1? Det og meget mere får du svar på, når bogen er færdig.

Psst. Hvis du gerne vil følge med i tilblivelsen af bog nr. 2, og i øvrigt har lyst til at være en del af Danmarks hyggeligste nyhedsbrev, så kan du tilmelde dig nedenfor. Er du mere til Instagram, så skal du også være velkommen der. Måske poster jeg noget interessant.

Hvor er de andre bøger?

Danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Her får du tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ. Jeg skriver cirka en gang om ugen. Du kan selvfølgelig nemt afmelde dig, hvis det ikke var så hyggeligt som forventet.