Forfatterliv

Pausetid

22. april 2022

Pausetid

Min nye roman har ligget stille siden starten af februar, og det gør ærligt talt lidt ondt indeni. For jeg elsker at skrive, og jeg glæder mig sådan til at se resten af historien udfolde sig. Men jeg har endnu en gang formået at overbooke mig selv i min lille konsulentbiks, og når jeg har for travlt der, har jeg hverken tid eller overskud til at skrive.

Selvfølgelig vil jeg gerne tjene penge, men jeg vil også gøre min bog færdig. Den balance er nemmere at finde, hvis bloggen ikke er en del af ligningen, og derfor har jeg besluttet at sætte den på pause. Bloggen sluger meget tid, som ellers kunne være blevet brugt på min bog, og romanskriveriet er trods alt mit største hjertebarn.

Fremover får du altså kun anmeldelser via Instagram eller nyhedsbrevet. Begge kanaler har også holdt pause de sidste mange uger, men nu er jeg tilbage, og jeg glæder mig til at blive en del af bognørderiet igen. 

P.S. Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du samtidig min liste over de 10 bedste bøger, jeg nogensinde har læst

Én af bøgerne fik mig til at stortude, en anden gav mig smil på læben, og en tredje har jeg læst så mange gange, at jeg er holdt op med at tælle. Det er god litteratur i min optik. 

Har du en ven eller to, som bare må læse det her?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

K.B. Assenholm

K.B. Assenholm

Selvudgivende forfattertype med stor kærlighed for ord og chokolade. På bloggen her finder du skriverier om alt fra boganmeldelser, egne udgivelser, egne brølere og egne succeser.

K.B. Assenholm

danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Det er altså super hyggeligt - det lover jeg. Du får både tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ, hvis det går vildt for sig.

K.B. Assenholm

bogen der deler vandene

Min debutroman har fået masser af flotte stjerner og gode anmeldelser. Wauv altså, det gør mig simpelthen så glad! Der var også en enkelt eller to, som ikke var fan. Måske er det bare en af de bøger, der deler vandene?

følg med

Jeg poster lidt på Facebook og Instagram ind i mellem. Måske skriver jeg noget sjovt. Og måske er det virkelig kedeligt. Kig forbi og vurder selv...

K.B. Assenholm

den store hvad-vil-du-helst quiz

Jeg elsker at quizze, og derfor har jeg lavet en skør version af den klassiske hvad-vil-du-helst quiz. Vil du fx helst spise lort eller hotdogs? Måske bliver du overrasket over dit svar, når du ser valgmulighederne :-)

Danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Her får du tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ. Jeg skriver cirka en gang om ugen. Du kan selvfølgelig nemt afmelde dig, hvis det ikke var så hyggeligt som forventet.