Børnebøger

Bogen der ikke ville læses af David Sundin

26. januar 2022

Bogen der ikke ville læses af David Sundin

Jeg har hørt meget godt om bogen her siden den udkom i efteråret 2021. Satte den fluks på yngstemandens liste over juleønsker og lovede mig selv, at jeg ville købe den senere, hvis den ikke dukkede op under træet.

Men den lå under juletræet, og således fik vi den læst allerede dagen efter jul. Og hvilken læsning! Bogen vil jo ikke læses, og det mener den helt bogstaveligt. Den gør alt, hvad den kan for at få oplæseren til at give fortabt. Den basker med siderne, den laver bittesmå bogstaver, og den bytter rundt på ordene.

Min yngste på 4 år skraldgrinede, mens jeg kæmpede mig gennem siderne, og da den var slut, var han klar på en omgang mere med det samme. Det er altid et godt tegn.

Vi læste den også til nytår, hvor vi havde et vennepar på besøg, og selvom det muligvis var under indflydelse af champagne, så grinede jeg virkelig meget, da min veninde nåede til siden, hvor man skal synge en improviseret sang.

Der er garanteret smil på læben hos både store og små med bogen her – hvis den voksne altså er en frisk type, der ikke har noget imod at spille lidt skuespil og følge med på bogens skøre præmisser.

Stor anbefaling herfra. Bogen der ikke ville læses er en skæv, sjov og anderledes bog. Jeg ville ønske, at jeg selv havde fået samme idé. 

Har du en ven eller to, som bare må læse det her?

Del på Facebook

Skriv en kommentar

K.B. Assenholm

K.B. Assenholm

Selvudgivende forfattertype med stor kærlighed for ord og chokolade. På bloggen her finder du skriverier om alt fra boganmeldelser, egne udgivelser, egne brølere og egne succeser.

K.B. Assenholm

danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Det er altså super hyggeligt - det lover jeg. Du får både tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ, hvis det går vildt for sig.

K.B. Assenholm

bogen der deler vandene

Min debutroman har fået masser af flotte stjerner og gode anmeldelser. Wauv altså, det gør mig simpelthen så glad! Der var også en enkelt eller to, som ikke var fan. Måske er det bare en af de bøger, der deler vandene?

følg med

Jeg poster lidt på Facebook og Instagram ind i mellem. Måske skriver jeg noget sjovt. Og måske er det virkelig kedeligt. Kig forbi og vurder selv...

K.B. Assenholm

den store hvad-vil-du-helst quiz

Jeg elsker at quizze, og derfor har jeg lavet en skør version af den klassiske hvad-vil-du-helst quiz. Vil du fx helst spise lort eller hotdogs? Måske bliver du overrasket over dit svar, når du ser valgmulighederne :-)

Danmarks hyggeligste nyhedsbrev

Her får du tips til gode bøger, historier fra skriveprocessen og måske en gif i ny og næ. Jeg skriver cirka en gang om ugen. Du kan selvfølgelig nemt afmelde dig, hvis det ikke var så hyggeligt som forventet.